Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Ян Зайдерфелд поема управлението на Avon Products

Автор: Мария Иванова 08 февруари 2018

Досегашният президент на Unilever за Европа е първият мъж начело на козметичната компания от 1999 г. насам

Козметичната компания Avon Products избра мъж за главен изпълнителен директор за пръв път от близо две десетилетия. Назначаването на Ян Зайдерфелд влиза в сила незабавно, съобщават от дружеството. Той наследява на поста Шери Маккой, чието първоначално намерение, обявено през август, беше да се оттегли през март 2018 г.

Зайдерфелд е дългогодишен мениджър от англо-холандския конгломерат за потребителски стоки Unilever, като през последните години управляваше бизнеса на групата в Европа. В новата си роля той ще трябва да съживи бизнеса на Avon извън САЩ, пише Bloomberg. През 2016 г. козметичната група продаде дейността си на родния си американски пазар на хедж фонда Cerberus Capital Management, който плати общо 605 млн. долара за подразделението и за близо 17% от акциите на Avon Products. След сделката затъналият в проблеми производител премести централата си в Лондон.

Целият текст е тук

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София