С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Заводът за хартия в Белово - с нов изпълнителен директор

Автор: Капитал 07 февруари 2018

["Завод за хартия Белово"]

Калин Йонов е новият изпълнителен директор на "Завод за хартия Белово". Той ще има задачата да осъществи новата визия и стратегия на най-старата хартиена фабрика в България, като основният му фокус ще е върху обновяването на производствения процес и продуктовото портфолио на завода, посочват от компанията.

Новият мениджър има над 10-годишен опит на висши ръководни позиции в дивизия "Рециклиране" на гръцкия металургичен холдинг Viohalco, който е собственик на "Стомана индъстри", "София мед" и "Етем" в България.

"Завод за хартия Белово" има 120-годишна история. През 1997г. фабриката е приватизирана от "Зеритис Груп". Предприятието произвежда индустриални и домакински изделия от хартия с марката "Белана".

Събития
Retail in detail 2018

Retail in detail 2018

Transforming Retail Together. How to Adapt to the New Frontiers

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София