С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Живко Колев ще е новият изпълнителен директор на "Фронери България"

Автор: Регал 18 октомври 2016

Марк Нусбаумер, понастоящем бизнес мениджър "Шоколадови продукти и "Фронери България", ще съсредоточи отговорностите си върху бизнеса на "Нестле" с шоколадови продукти и бисквити.

От 1 ноември 2016 г. Живко Колев ще е новият изпълнителен директор на "Фронери България". Той работи за "Нестле" през последните 15 години. Започва кариерата си в компанията за българския пазар през 2001 г. като част от екип "Снабдяване", а по-късно се присъединява към отдел "Маркетинг" на марката NESCAFE, където заема различни позиции с нарастващи отговорности. През 2008 г. е назначен за бизнес мениджър "Напитки и млечни продукти". През 2010 г. на Живко Колев е поверена отговорността за развитието на сладоледения бизнес на "Нестле". В края на 2014 г. става мениджър "Развитие на проект "Пътят към пазара" в Стратегическото бизнес звено за сладоледния бизнес в централата на "Нестле" във Веве, Швейцария.
След успешното мобилизиране и подготовката на сладоледения бизнес в България за създаването и преминаването в съвместното предприятие "Фронери" Марк Нусбаумер, понастоящем бизнес мениджър "Шоколадови продукти и "Фронери България", ще съсредоточи отговорностите си върху бизнеса на "Нестле" с шоколадови продукти и бисквити.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Нов цигарен връх Rothmans е на път да стане най-търсената марка на пазара
Tesco напусна изцяло китайския пазар Компанията продаде и последния си останал дял на местния си партньор