С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Търновският "Щастливец"

Автор: Ани Коджаиванова 02 януари 2020

Вилислав Димитров и съпругата му започват с ресторант в старата столица преди 22 години, но сега бизнесът им расте и със заведения в София

Фотограф: Цветелина Белутова

Есента се оказва натоварено време за Вилислав Димитров, един от собствениците на ресторанти "Щастливеца". Потънал е в срещи и задачи, защото е на финалната права преди отварянето на ново заведение в София - буквално на крачки от настоящия ресторант от веригата на бул. "Витоша". То обаче ще има различна концепция, ще е насочено към по-младата публика и ще бъде под друг бранд - Constantinoff Resto-Bar (отново заради Алеко Константинов, на чийто псевдоним са кръстени и ресторантите "Щастливеца" - бел. ред.). "Ще е по-модерно място от типа bar&dinner - с по-лека обстановка, храната ще е с малки порции за споделяне, ще правим винени дегустации, ще има и голям мапинг екран", ентусиазиран е Димитров.

Това ще е третият ресторант на групата в София и за шест години брандът стана доста разпознаваем за софиянци и гостите на града. Заради изобилното си меню с предложения от типа "за всеки по нещо", големите порции и пищния интериор ресторантите "Щастливеца" са посещавани от широки групи.

Целият текст е тук

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Пазарът на сурово-сушените меса е за над 230 млн. лв. за година Категорията с най-голям ръст е луканката. Общите продажби забавят ръста си
Германската Offerista придоби платформата Broshura.bg Двете компании ще слеят технологията си за онлайн брошури с цел да станат лидер на европейския пазар