България

Противоречива обява изкара Spaghetti Kitchen за продажба

Иглика Филипова 31 октомври 2019, 11:30

Обява на частен съдебен изпълнител изкара едно от популярните заведения в столицата - Spaghetti Kitchen на пл. "Света Неделя", за продажба. Исканата цена е близо 2.9 млн. лв., но в съобщението не се посочва кой е кредиторът и какви претенции има към собственика на ресторанта "Пи Ел Си брокерс 3". В същото време от компанията твърдят, че обявата е куха, тъй като търгът се организира за дългове към общината, които се плащат редовно. Това би трябвало да доведе до спиране на проданта, която по принцип започва чак следващата седмица.

Съобщението

Според съобщението на частния съдебен изпълнител Стефан Петров, което е подписано от помощника му Евгени Поповски, продаваният имот е малко под 500 кв.м и включва закрита част и тераса. Началната цена е определена на 2.864 млн. лв. Самата обява е публикувана във вторник, 29 октомври, но проданта тече от 4 ноември до 4 декември.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK