България

"Ариана" празнува с торта от кенове

Регал 25 април 2016, 17:11

Марката "Ариана" почерпи жителите на София с голяма "бирена торта", съставена от над 10 000 кена, която бе разположена до езерото "Ариана", на входа на "Борисовата година".

Жестът е част от кампанията "Ариана черпи", с която брандът отбелязва факта, че по данни на Nielsen за реализирани продажби в обем, за периода 2006 - 2015 г., "Ариана" е най-консумираната бира в София през поредните 10 години.

Като част от кампанията бе поставена инсталация с празнични балони на входа на парка на НДК откъм бул. "Патриарх Евтимий", а през изминалата седмица 600 от посетителите на салоните на Cinema City Paradise Center получиха подаръци на излизане от прожекциите.

Днес и утре брандът осигурява още един подарък на жителите на столицата - безплатна "жълта зона" за паркиране на ул. "Цар Шишман", в отсечката между улиците "Аксаков" и "Граф Игнатиев". Шофьорите получават на място талони за безплатно паркиране от посланици на марката.

До края на месеца ценителите на тази бира ще могат да си я закупят на по-ниски цени в повечето търговски обекти в София, съобщиха от "Ариана".


Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK