България

"Мега Мол" отваря врати на 12 септември

Регал 14 юли 2014, 11:36

"Мега Мол" отваря врати на 12 септември. Търговският център е разположен в жилищен комплекс "Люлин" в западната част на София. Над 100 магазина, ресторанта и кафетерии с разгърната търговска площ от 24 хил. кв. м. ще посрещат посетителите с микс от международни и български търговски марки като: Reserved, Cropp, House и Mohito, Sport Vision, Techmart, Hippoland. За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на хипермаркет Billa и специализирания магазин за електроника Techmart. За децата в търговския център е предвидена както площадка за игри на открито, така и специален кът за забавления от Capella Play, съобщиха от агенция "Брокс Вижън".

С централното си разположение между два основни булеварда в София - "Царица Йоанна" и "Д-р Петър Дертлиев" – "Мега Мол" осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Паркингът с над 500 паркоместа пък гарантира спокойния престой на посетителите. Търговският център разполага с топла връзка с метростанция "Западен парк", с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп с мрежата на градския наземен транспорт.

Инвеститор и предприемач на проекта е австрийската фирмена група Real4You. Компанията, чиято централа е в Ансфелден до Линц, е основана през 1995 г. и от създаването си специализира в областта на проектирането и развитието на недвижими търговски имоти в цяла Европа. ЕЦЕ България отговаря за управлението и отдаването на търговски площи в мола.

Откриването слага само началото на специалните мероприятия, които ще продължат и в следващите три седмици.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK