Регистрация

Полицаи, пожарникари и охранители ще пазят черешите в Кюстендилско

Автор: Дневник 02 юни 2014 , 23 коментара

Изготвени са планове за съвместна дейност като увеличаването на екипите в районите с черешови насаждения, пунктовете за изкупуване на реколта, пунктовете за наемане на работна ръка ще става поетапно.

 
Автор: Надежда Чипева

 В Кюстендил започва специализирана охранителна операция във връзка с черешовата кампания, съобщиха от пресцентъра на местната полиция. В охраната на реколтата ще се включат служители от областна дирекция на МВР, дирекция "Специализирани полицейски сили" – МВР, Регионална дирекция "Гранична полиция" Кюстендил и Драгоман, Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението", както и звеното за общинска охрана към община Кюстендил.

Още

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Интервю | Аксиния Баева: Кражбите в магазините скачат за година с 20-30% Държавата бездейства, а бизнесът трупа загуби, казва зам.-председателят на Българската ритейл асоциация и изпълнителен директор на "Спорт депо", пред "Капитал"