България

"Белла Академия" изнесе практическа лекция за студентите от Технически университет

Регал 15 май 2014, 12:08

"Как се управляват човешките ресурси в производствено предприятие и какви са добрите практики" бе темата на откритата лекция на "Белла Академия" сред студенти от специалност "Индустриален мениджмънт" на Технически университет – София, филиал Пловдив. Лектори на академията обясниха на младите хора как на практика се извършват основните дейности по анализ на труда, набиране и подбор, оценяване, обучение и развитие, и заплащане на човешките ресурси, съобщиха от компанията.

Лекциите на "Белла Академия" са част от образователния проект, с който хранителният холдинг "Белла България" помага за професионалното ориентиране на младите хора. Срещи със студенти предстоят и в други водещи български унверситети. Актуална информация за тях можете да откриете на страницата на "Белла Академия" във фейсбук - https://www.facebook.com/AcademyBella.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK