България

"Макдоналдс" открива нов ресторант в Paradise Life-Style Center

Регал 08 януари 2014, 12:12

Веригата ресторанти за бързо обслужване "Макдоналдс", с над 34 хил. ресторанта в 118 държави, открива своя нов обект в България. Ресторантът ще се помещава на ниво +2 в нaй-големия мол в страната Paradise Life-Style Center, като ще бъде открит на 10 януари, съобщи консултантът по сделката - консултантската компания за бизнес имоти Arva Consulting.

"Консултирането на сделката бе изключително предимство и предизвикателство за нас, тъй като най-големия и силен бранд в сегмента за бързо обслужване намери своето място в най-новия, голям и вече най-посещаван мол в столицата "Парадайс лайфстайл център", след интензивни и динамични преговори." заяви Елица Стоименова - управител на консултантската компания за бизнес имоти Arva Consulting.

Най-новият "Макдоналдс" в страната е разположен на площ от 138 кв.м. на фуудкорта на етаж +2, ресторантът ще оперира в едно с таен тунел към открития Sky Park с много екстремни и забавни съоръжения за най-малките.

На фуудкорта на "Парадайс лайфстайл център" децата и родителите им могат да открият още Sky Park, ледена пързалка, Playground, 4DX и 5D кино, най-големия боулинг в страната, книги и играчки и много други. Paradise Life-Style Center разполага с търговска площ от над 90 хил. кв.м., богата зона за забавления и представителни магазини на всички ключови ритейл брандове представени в страната.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK