България

ЦБА откри нов супермаркет във Велико Търново

Регал 16 юни 2013, 09:51

Седмият супермаркет на търговска верига ЦБА във Велико Търново отвори врати в събота. Разположен е върху 450 кв. м. търговска площ на ул. "Ален Мак" № 13 срещу Битовия комбинат и разкрива четиринадесет работи места..

На откриването имаше водосвет, изпълнение на фолклорна формация "Боляри", дегустация на наливно пиво и сладолед. На томбола бяха разиграни велосипед, а трима спечелиха ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. За децата имаше забавни игри с интересни подаръци.

Магазинът работи всеки ден от 8 до 22 ч. и е подходящ за всекидневни покупки. В него има кулинарна витрина. Новите клиенти ще имат възможността да се присъединят към утвърдената програма за лоялни клиенти CBA Клуб, наброяваща над 260 000 членове.

Асортиментът на ЦБА Ален Мак включва около 7000 хранителни и нехранителни стоки. Над 700 от тях са на собствената марка "CBA".

"Щастливи сме от отварянето на още един обект във Велико Търново. Новата локация е много удобна за пазаруване по всяко време. Приветстваме клиентите си в един уютен и приветлив супермаркет, където се предлагат първокласни стоки на ниски цени. Супермаркетът е част от развитието на веригата и нямаше да бъде възможен без дългогодишната подкрепа на нашите партньори в лицето основно на български производители", коментираха от компанията.

"ЦБА" ЕАД има обекти в над двадесет града – Варна, Добрич, Генерал Тошево, Силистра, Айдемир, Нови Пазар, Девня, Белослав, Тутракан, Тервел, Аксаково, Балчик, Каварна, Велико Търново, Горна Оряховица,

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK