Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

"Екофест на любовта и виното" ще се проведе в "Бетахаус София"

Автор: Регал 11 февруари 2013 , 1 коментар

По повод предстоящите празници Св. Валентин и Трифон Зарезан, тази година "Сдружение Устойчиво Общество" за първи път организира "Екофест на любовта и виното", съобщиха от организацията.

Събитието, планирано за 13 и 14 февруари в "Бетахаус София", е гражданска инициатива, която ще промотира устойчиво потребление и ще даде възможност за рализация на малките производители на храни, вино и козметика.

Фестивалът ще предложи на посетителите изложба на ръчно направени подаръци от естествени материали и ще им даде възможност сами да изработят такива за любимите си хора. Ще се предлагат бижута, дребни подаръци, картички и ръчно приготвен натурален грим от естествени земни минерали, стрити на прах, който ще бъде представен в лимитирана серия.

Ще бъдат представени само малки производители на биовино, което се произвежда при традиционни и тип "домашни" условия. Ще бъде организиран и фермерски базар.

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София