България

All Channels Communication Group с две отличия от годишните награди на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси

Регал 25 януари 2013, 14:07

All Channels Communication Group получи две от годишните награди за 2012 г. на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), съобщи компанията.

Групата е отличена в категория "Най-добра стратегия за човешки ресурси на малко или средно предприятие", както и с екипа си в "Най-ангажиран към човешките ресурси организационен лидер на годината". All Channels се нареди и сред финалистите в категорията "Най-добро използване на социалните медии и технологии в човешките ресурси".

All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се разва до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени бизнес звена - All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK