Регистрация

Plus раздава шест автомобила "Форд Фиеста" на томбола

Автор: Регал 27 януари 2010 , 1 коментар

600 хил. души са пуснали талон в някой от двадесетте магазина на веригата.

Шестимата печеливши от томболата на търговската верига.

Фотограф: Plus

600 хил. души са пуснали талон в някой от двадесетте магазина на веригата.

Ключовете на автомобилите връчиха Десислав Стоянов, Управител Асортимент мениджмънт и маркетинг на Plus (четвъртият от ляво на дясно) и Владимир Каменов, Бранд мениджър на "Форд" в България (петият от ляво на дясно).

Фотограф: Plus

Шестимата печеливши от томболата на търговската верига Plus ще получат наградата си - нов автомобил "Форд Фиеста", утре в 10 ч. в сградата на МОТО-ПФОЕ, съощиха днес от веригата.

Томболата се проведе в периода 8.10.2009 г. до 5.01.2010 г., като над 600 хил. души са пуснали талон в някой от двадесетте магазина на веригата.

Томболата е организирана съвместно с МОТО-ПФОЕ и е част от рекламната кампания на веригата по повод стъпването й на българския пазар.

Към края на 2009 г. веригата присъства в България с 20 магазина в 19 града. От началото на годината са открити нови обекти в Гоце Делчев и в Бургас, втори за града. Там скоро ще бъде открит и трети обект, казаха още от веригата. Планира се откриване на магазин и в Панагюрище в началото на февруари.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Касите на самообслужване – хит при веригите тук, разколебаване на Запад Хранителните супермаркети в България харесват системата за самотаксуване. В САЩ и в Европа - вече не толкова.