Регистрация

Sofia Ring Mall с награда от International Property Awards 2015

Автор: Регал 07 октомври 2015
Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш

Фотограф: Sofia Ring Mall

Sofia Ring Mall, спечели наградата "Пет звезди" на тазгодишното европейско издание на Международните награди за недвижими имоти (International Property Awards) в категорията "Развитие на търговски проект", съобщиха от търговския център. Церемонията по връчване на наградите се проведе в хотел JW Marriott Grosvenor House в Лондон, Великобритания. Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш.

От компанията обясняват, че наградата е резултат от постоянното развитие на търговския център, който непрекъснато добавя нови възможности за пазаруване и забавление. През тази година например непосредствено до мола са открити офроуд терен, pump track терен за колоездачи и единствената разглобяема скейт рампа със състезателни размери на Балканския полуостров. Амфитеатърът на Sofia Ring Mall също е предпочитана дестинация за организацията на различни видове събития.

Това е второто отличие на Sofia Ring Mall от Международните награди за недвижими имоти. През 2013 г. търговският център беше отличен с наградата "Най-добър търговски архитектурен проект". За разлика от 2013 г., сегашното отличие на Sofia Ring Mall му позволява да се състезава за наградата "Най-добър проект в Европа" в своята категория.

Противно на концепцията на повечето молове в България, построени до момента, Sofia Ring Mall поставя акцент не само върху шопинга, но и върху местата за забавление и прекарване на свободното време, коментират от търговския център. С тази идея е съобразена архитектурата и местоположението му между планината и центъра на града.

Най-добрите проекти оценени с пет звезди от всяка от 48-те категории на конкурса, ще представлява европейския регион на International Property Awards 2015-2016. Един от тези победители във всяка категория ще спечели престижната титла "Най-добър проект в Европа", който ще се съревновава с най-добрите проекти от останалите региони за отличието "Най-добър проект в света". Резултатите от конкурса "Най-добър проект в света" ще бъдат обявени по време на гала вечеря, която ще се проведе на 7 декември 2015 г., в Лондон.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш

Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш


Христо Петров
директор на дирекция "Търговия и маркетинг " "Кауфланд България"
Даниела Узунова 
и.д. директор за страната "Данон България"

Георги Малчев 
мениджър дигитален маркетинг
Мтел

Image and video hosting by TinyPic

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Големите вериги имат приходи от 16 млрд. лв., или 1/3 от оборота в търговията на дребно Изследването на ИПИ показва огромни скокове в бизнеса през 2022 г., когато и инфлацията растеше. Във веригите работят над 53 хил. души