Христо Хаджичонев, съосновател и изпълнителен директор A4E

Христо Хаджичонев е съосновател и изпълнителен директор A4E, български стартъп с фокус върху retail data analytics, прогнозиране на продажби и потребителско търсене. Ритейл решението на А4Е е достъпно за безплатен тест в уебсайта на компанията. Хаджичонев има над 25 години опит в разработката на софтуер, включително за компании като Apple, KONE и Anglo American.

Христо Хаджичонев има магистърска степен по Аналитично моделиране на икономически системи чрез която задълбочава професионалните си интереси в BI системите и Data Mining решенията.

Бил е на ръководни позиции в Rila Solutions, HP Global Delivery и в Experian Decision Analytics. Той има доказана експертиза в сферата на математическото моделиране за управление на риск и взимане на решения, разработката на финансови скор карти, управлението на задължения, както и в предотвратяването на финансови измами чрез анализ на данни.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK