Регистрация

Основните храни за Великден били със 7.8% по-евтини от 2013 г.

Автор: Дневник 16 април 2014 , 2 коментара
Агнешкият бут е със 7.6% по-евтин от миналата година, а цената на плешката е с 8.6% по-ниска.

 
Автор: Красимир Юскеселиев

 Основните хранителни продукти за Великден са с до 7-8% по-евтини в сравнение с миналата година. Това заяви Едуард Стойчев, председател на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата, цитиран от агенция "Фокус".

Още

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Големите вериги имат приходи от 16 млрд. лв., или 1/3 от оборота в търговията на дребно Изследването на ИПИ показва огромни скокове в бизнеса през 2022 г., когато и инфлацията растеше. Във веригите работят над 53 хил. души