Регистрация

Чаша свеж сок

Автор: Регал 12 август 2015

Серията свежи сокове и плодови напитки Life е произведена по специална нискотемпературна технология, запазваща вкуса, аромата и свежестта на истинските плодове в тях. Затова Life имат по-кратък срок на годност (под 1 месец) и изискват задължително хладилно съхранение. Можете да ги намерите в хладилната витрина в магазина, близо до пресните млека и другите свежи продукти.

Свежите сокове и плодови напитки Life не съдържат консерванти, оцветители, подсладители, сгъстители или изкуствени аромати. Специално подбрана селекция от най-обичаните плодове и иновативни предложения в портфолиото на Life включва:

- Ябълка 100% сок
- Портокал 100% сок
- Праскова плодова напитка
- Superfruits плодова напитка

Свежите продукти Life се предлагат в компактни и удобни опаковки от 750 мл, идеални за консумация навсякъде и по всяко време. Научете повече на www.lifejuice.bg.

До края на месец август в избрани търговски обекти имате възможността да спечелите оригинална стъклена чаша за свеж сок Life. Само изтрийте скреч полето от вътрешната страна на промо стикера на кутията с Вашия Life и вижте дали печелите. Всеки четвърти е късметлия и може да получи специалната си чаша веднага в магазина.

Представяне

Бизнес симулация – ново поколение обучение и в България!

Бизнес симулация – ново поколение обучение и в България!

Разберете какво е бизнес симулации, къде може да участвате и как може да я получите на специална цена