Реклама

Tork диспенсър PeakServe® - революционно решение за санитарните помещения в големите обществени обекти

SCA Hygiene 27 октомври 2017, 15:39

Поддръжката на санитарните помещения в оживени места като летища и стадиони може да е сериозно предизвикателство. Международната марка за хигиенни продукти Tork предлага революционно решение - диспенсърът за кърпи за ръце PeakServe®. Новият диспенсър на Tork е с по-голям капацитет от всички свои предшественици. Само с едно зареждане могат да бъдат обслужени повече от 1000 души, а времето за подсушаване на ръцете е сведено до едва 3 секунди.

Широко посещаваните обществени санитарни помещения се нуждаят от постоянна поддръжка. Кърпите за ръце и сапунът свършват буквално за секунди, а хигиенистите трудно се справят с натоварването. Проучванията на Tork показват, че от най-голямо значение за посетителите на тези съоръжения, е санитарните помещения да са чисти и да не бъдат препълнени с хора. Дори криволичещите опашки и тълпите пред входа са от второстепенна важност. Изводът е, че посетителите не желаят да прекарват дълго време в тоалетно помещение, още по-повече, когато то не е почистено. Проучванията сочат още, че 70% от хората са били неприятно изненадани от условията в санитарното помещение, а всеки четвърти по-скоро би избегнал да го посети.

"Преживяванията и впечатленията на посетителите са от изключителна важност, а състоянието на санитарните помещения оказва непосредствено влияние върху тях. Един от трима души би ограничил приема на храна и питиета, единствено и само за да избегне посещението на санитарно помещение на оживено място. Това оказва негативно влияние върху бизнеса, понеже много често по-голямата част от приходите на тези обекти идва именно от консумацията на храна и напитки." – сподели Бадар Сабо Вираг, маркетинг мениджър на Tork.

Една от най-големите трудности в поддръжката на обществените обекти е безпрепятственото обслужване на голям брой посетители. С помощта на TorkPeakServe®, гостите ще могат да подсушат ръцете си само за 3 секунди – много по-бързо в сравнение със сешоарите за ръце, които отнемат най-малко 10 секунди.

"Нека си представим, че сме домакин на футболен мач с 50 000 гости и остава една минута до края на полувремето. Санитарните помещения се запълват за секунди. Сешоарите за ръце отнемат 10-12 секунди за подсушаването ръцете на всеки посетител, докато за Tork PeakServe®са нужни само 3 секунди. При работата с голям брой хора, това наистина е огромно преимущество." – сподели още Бадар Сабо Вираг.

Диспенсърът за автоматично дозиране на кърпи за ръце PeakServe® притежава много предимства, с помощта на които посетителите на санитарните помещения с висок капацитет могат да бъдат обслужени качествено и безпроблемно.

  • Ново, по-ефикасно дозиране: всеки пакет кърпи всъщност представлява непрекъснат поток от хартия, който може да обслужи множество хора бързо и ефективно, без прекъсвания, породени от засядане на хартия.
  • Непрекъснато обслужване: пакетите с кърпи се съединяват един към друг чрез иновативна технология. Диспенсърът Tork PeakServe® позволява изваждане на хартията лист по лист, с минимални усилия.
  • Най-големия капацитет на пазара: благодарение на пресованите по време на производството листи, Tork PeakServe® е с по-голям капацитет от всяка друга система, а хартията не свършва неочаквано. Един диспенсър обслужва повече от 1 000 посетители между две зареждания. Рекордното време за подсушаване на ръцете позволява да се избегне струпването на хора в санитарните помещения.
  • Бързо зареждане и допълване: Tork PeakServe® може да бъде зареден и допълнен по всяко време, позволявайки на хигиенистите да се концентрират върху останалите задачи по време на пиковите часове и да оставят презареждането на диспенсъра за по-спокойните периоди.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK