Търговци

В София бяха открити първите два магазина на македонската КАМ

Мара Георгиева 28 ноември 2017, 11:01

Македонският лидер в търговията с хранителни стоки "КАМ фууд" отвори първите си два магазина в България на 25 ноември. Новите търговски обекти, които са от типа "хард дискаунт", се намират на ул. "Божан Ангелов" в "Младост 4" и на ул. "Йордан Антонов", бл. 710 в жк "Люлин 7" .

Над 1000 артикула

"Магазинът в "Младост 4" е разположен на 350 кв.м търговска площ, а в "Люлин" - на 200 кв.м. Във всеки от тях се предлагат над 1000 вида хранителни и нехранителни продукти и работят по седем служители", уточни за "Капитал" Асен Стойчев, оперативен директор на "КАМ фууд" за България.
Обектите КАМ в България ще следват изцяло фирмената политика - добре структуриран асортимент, включващ както всички собствени марки, така и регионални артикули от Македония и Сърбия, но и повече от 50% стоки от български производители, най-добро качество на възможно най-ниски цени, съобщават от компанията.

От дистрибуция до магазини зад граница

Веригата магазини КАМ за търговия с хранителни стоки е единствена от типа "хард дискаунт" в Македония. Собственици са Гоце Камчев и Таня Камчева – баща и дъщеря.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK