Търговци

"Фантастико" се разраства извън София

Мара Георгиева 12 юни 2017, 09:58

Търговската верига "Фантастико" се разства извън София с отварянето на новия си супермаркет в гр. Елин Пелин. Магазинът е разположен на терен от 4720 кв. метра, а застроената площ е повече от 2200 кв. метра. Общата инвестиция в проекта надхвърля 7 млн. лв. С откриването му са създадени повече от 70 нови работни места, съобщиха от компанията.

През 2017 г . "Фантастико" планира минимум 20 млн. лв. инвестиции. Те включват откриването на още един търговски обект през есента и реновиране на вече изградените. "Към настоящия момент повече от всякога анализираме всякакви опции за развитие на мрежата ни в София, включително и разрастване извън столицата, и сме в процес на договаряне и на нови локации", коментираха от дружеството за "Капитал".

Новият обект

И в този обект на веригата се предлага богат асортимент от стоки, пресни плодове и зеленчуци, има специално разработени сектори за био- и диетични продукти, козметика, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове. Новост е наличието на черна и бяла техника и електроуреди.

Супермаркетът ще предложи и допълнителни услуги: аптека, офис за сключване на застраховки, пункт за разплащания на битови и комунални услуги, автоматична пощенска станция за куриерски услуги, банкомат и др.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK