Регистрация

"Фантастико" откри най-новия си супермаркет в София

Автор: Регал 15 декември 2016

Той се намира в кв. "Гео Милев", на ул.«Николай Коперник» №27

На 15 декември 2016 г. търговска верига "Фантастико" откри най-новия си супермаркет в София - в кв. "Гео Милев", на ул.«Николай Коперник» №27. Работното му време е от 7,30 ч до 24,00 ч. без почивен ден.

По традиция и този обект на "Фантастико" залага на открояваща се модерна визия, търговско оборудване от водещи марки, богат асортимент от стоки, пресни плодове и зеленчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор, прясна охладена риба, на място приготвено суши, различни видове прясно изцедени сокове. Важен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топла витрина, зона за прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи, като новост в асортимента ще се предлагат и изпечени на място пици. Обособени са външни и вътрешни пространства за отдих и консумация с модерен дизайн.

Общата инвестиция в проекта надхвърля 7 млн. лв.

В рамките на магазина като допълнителни услуги има офиси за сключване на застраховки на I&G Brokers; за плащане на битови сметки на Easy Pay, пункт на Национална лотария, куриерски услуги на Speedy, химическо чистене – фирма Доби 77, кредити от Сити Кеш и магазин за мобилни услуги и комуникации Internity.

Супермаркетът се отличава с красиви прилежащи площи - 1100 кв.м. новозасадена растителност с над 3 500 бр. растения ойки, както и с детска площадка, пейки за отдих, паркинг с 52 паркоместа, както и обновeни тротоари около магазина.

Тази година компанията отбелязва 25 години от създаването си. Търговска верига "Фантастико" е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки и притежава търговски обекти – супермаркети под едноименната марка, в София и в Кюстендил. Работещите във веригата са над 2800.

За 2016 година в портфолиото си "Фантастико" добавя и награда от Националния конкурс "Сграда на годината 2016", в който магазин от веригата в София, в кв."Овча Купел", ул."Любляна", е определен от 27- членното жури за победител в изключително оспорваната категория "Търговска сграда".

Една от изненадите за 2017 г. е отриването на нов обект извън столицата – в гр. Елин Пелин.

"Фантастико" вече 1 година успешно развива и онлайн продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия и предложи голямо продуктово разнообразие и навременни доставки до посочен адрес с възможност за плащане както в брой, така и с банкови карти.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Големите вериги имат приходи от 16 млрд. лв., или 1/3 от оборота в търговията на дребно Изследването на ИПИ показва огромни скокове в бизнеса през 2022 г., когато и инфлацията растеше. Във веригите работят над 53 хил. души