Търговци

Полската верига за обувки и чанти ССС откри магазин и в Плевен

Регал 14 септември 2016, 12:40

С промоционални цени на всички стоки отвори врати първият магазин на CCC в Плевен. Той се намира в Panorama Mall Pleven на ниво 0. Това е осмият магазин на полската верига за обувки и чанти в страната, съобщиха от пиар агенцията на компанията.

"Съвсем скоро предстои откриването на още 2 магазина на територията на страната. Предвиждаме през следващата година да отворят врати още шест магазина, с които да предоставим на повече българи достъп до качествени кожени обувки на разумна цена", заяви Венцислав Огнянов, генерален директор на CCC за България, Турция и Сърбия.

Магазинът в Panorama Mall Pleven предлага разнообразие от над 2 000 артикула. На откриването за първи път беше представена и новата колекция есен-зима 2016/17 на CCC. До 2 октомври актуалните за предстоящи сезон чанти и обувки, както и всички други стоки ще може да бъдат закупени с отстъпка от 20%.

Полската компания ССС притежава най-голямата фабрика за кожени обувки собствено производство в Европейския съюз. Това позволява поддържане на голям асортимент от артикули с оптимално съотношение цена/качество както в дамските и мъжките линии, така и в младежките и детските колекции.

Веригата е собственик и на най-голямата платформа за онлайн продажба на обувки и чанти в Полша и региона, а българската версия на сайта е www.obuvki.bg. Освен стандартните модели на сайта може да се намерят световноизвестни марки като Furla, Liu Jo, Guess и други на конкурентни цени.

Полската верига за обувки, модни чанти и аксесоари стъпи на българския пазар през 2015 г. и вече разполага с 8 магазина – новооткрития в Panorama Mall Pleven, 4 магазина в София - в Serdika Center, Sofia Ring Mall, Mall of Sofia, Park Center Sofia, Русе (Mall Rousse), Стара Загора (Mall Galleria) и Бургас (Mall Galleria).

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки, като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други, CCC, също така, предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney.

Магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC е основана през 1996 г. и вече разполага с над 770 филиала в 16 държави. Само през миналата година в магазините на CCC са продадени над 28 милиона чифта обувки.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK