Свят

Кубинска фирма пуска парфюми за привърженици на социализма

Регал 25 септември 2014, 09:42

Серия от парфюми, предназначени за привържениците на социализма, ще пусне кубинската компания Labiofam. Това съобщи Марио Валдес, шеф на компанията и племенник на Фидел Кастро, предаде "Асошиейтед прес".

"Това ще са натурални продукти, които ще разчитат много и на наименованието си", обясни Валдес и допълни, че при създаването на ароматите се е консултирал с представители на семейството на Че Гевара и починалият миналата година венецуелски президент Хюго Чавес. Първите два вида парфюми от революционната серия носят техните имена - Ernesto и Hugu.

Парфюмите са разработени от френска компания и произведени в Куба. Засега двата аромата се предлагат в генерични бутилки със семпли етикети, на които са посочени само техните имена. Но Labiofam планира да разработи по-привлекателни опаковки и етикети с надеждата одеколоните да се пласират и на пазара зад граница.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK