Регистрация

Delphi и Mobileye ще разработват заедно платформа за безпилотни автомобили

Автор: Регал 23 август 2016
Компаниите обещават да демонстрират технологията през януари на изложението за потребителска електроника и да бъде готова за производство през 2019 г.

Компанията за автомобилни части и електроника Delphi Automotive обединява усилия с израелския производител на софтуер Mobileye, за да разработи структурните елементи на напълно безпилотен автомобил за около 2 години, предаде БТА, като цитира "Асошиейтед прес".

Компаниите обявиха партньорството си по-рано днес. То е поредното в надпреварата на компаниите за доминиране в сектора на безпилотните автомобили.

Delphi и Mobileye планират да изградят напълно автономна платформа за шофиране, която ще продават на автомобилостроителите по света. Те обещават да демонстрират технологията през януари на изложението за потребителска електроника и да бъде готова за производство през 2019 година.

Delphi вече има опит с подобна система при безпилотни автомобили Audi, а Mobileye прави софтуер, който обработва данните от камери и други сензори.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Големите вериги имат приходи от 16 млрд. лв., или 1/3 от оборота в търговията на дребно Изследването на ИПИ показва огромни скокове в бизнеса през 2022 г., когато и инфлацията растеше. Във веригите работят над 53 хил. души