България

Според повода: кратък гид на добрите ресторанти в София

Екип на "Капитал" и "Бакхус" 02 януари 2024, 10:47

Колкото по-често човек се храни навън, толкова по-труден става изборът на заведение в "малка" София, където - да сме честни докрай - кулинарните жанрове са доста ограничени. И в крайна сметка се оказваме заключени между едни и същи 4-5 ресторанта, които посещаваме къде по навик, къде (и това е по-важната причина) заради риска да останем недоволни, ако ги сменим.

Затова и екип на "Капитал" и гурме списанието "Бакхус" създаде кратък списък с изпробвани заведения, групирани според няколко основни повода: за работна среща, за непретенциозно хапване или за по-специален повод. Списъкът няма претенции за изчерпателност, той отразява опита и преценката на създалия го екип. Разбира се, персоналният опит е различен за всеки и е възможно преживяванията на други да се различават от описаното. Надяваме се, не драстично.

Четете целия текст на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK