България

"Нестле" обяви програма за кариерно консултиране на младежи

Регал 03 август 2015, 15:48

"Нестле България" започва от 5 август реализацията на програма за кариерно консултиране, с която да подпомогне развитието на младите хора в страната, съобщиха от компанията. Инициативата е част от програмата за насърчаване на младежката заетост в България Nestle Needs YOUth.

"Нестле" ще организира сесии за кариерно консултиране, предназначени за ученици, студенти и младежи, на които им предстои избор на учебно заведение или специалност, както и за млади хора, нуждаещи се от насоки за избор или промяна на кариерния път.

От началото на инициативата на "Нестле" за младежка заетост в България през 2014 г. до днес над 270 млади хора са намерили място в компанията. Това е повече от половината от поетия ангажимент от "Нестле" за периода 2014-2016 г. за наемане на работа на 330 младежи до 30-годишна възраст.

Единственото условие за участие в "Дните на кариерното консултиране" е младежите да изпратят e-mail на адрес: [email protected], посочвайки трите си имена и контакти за обратна връзка.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK