България

"Екофест на любовта и виното" ще се проведе в "Бетахаус София"

Регал 11 февруари 2013, 14:49

По повод предстоящите празници Св. Валентин и Трифон Зарезан, тази година "Сдружение Устойчиво Общество" за първи път организира "Екофест на любовта и виното", съобщиха от организацията.

Събитието, планирано за 13 и 14 февруари в "Бетахаус София", е гражданска инициатива, която ще промотира устойчиво потребление и ще даде възможност за рализация на малките производители на храни, вино и козметика.

Фестивалът ще предложи на посетителите изложба на ръчно направени подаръци от естествени материали и ще им даде възможност сами да изработят такива за любимите си хора. Ще се предлагат бижута, дребни подаръци, картички и ръчно приготвен натурален грим от естествени земни минерали, стрити на прах, който ще бъде представен в лимитирана серия.

Ще бъдат представени само малки производители на биовино, което се произвежда при традиционни и тип "домашни" условия. Ще бъде организиран и фермерски базар.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK