България

Carrefour отвори магазин от формата "Карфур Маркет" в София

Регал 08 ноември 2012, 12:28

"КМБ България" ЕАД отвори своя четвърти за София и шести за страната магазин от формàта супермаркет– "Карфур Маркет".

Магазинът се намира в столичния квартал "Дружба" – 1.

Обектът е разположен на търговска площ от 460 кв. м и предлага на своите клиенти асортимент от7500 артикула, от които 1000 са продукти с марки "Карфур" на ниски цени и с гарантирано качество.

"Карфур Маркет Дружба" предлага на хранителни и нехранителни продукти, като акцентът е поставен на свежите плодове и зеленчуци, прясно месо, охладени и замразени млечни и месни стоки, сирена и деликатеси, както и на прясно изпечените тестени изделия от собствената пекарна.

За откриването на супермаркет "Карфур маркет Дружба" е подготвен специален каталог с множество артикули на промоционални цени.

"Карфур маркет Дружба" се обслужва от 30 служители и е отворен всеки ден от седмицата от 08.00 до 22.00 ч.

Към момента "КМБ България" има верига от общо 12 магазина в два търговски формàта (хипермаркет и супермаркет) – шест хипермаркета (София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе) и шест супермаркета (четири в София и по един в Бургас и Пловдив).

С откриването на супермаркет "Карфур маркет Дружба" "КМБ България" продължава разширяването на търговската си мрежа в страната в съответствие със своята бизнес стратегия.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK