храни за домаяни любимци

Преглед на профил Цветан К.

1 17/03/2012 11:29 11:29

Каква е идеята в това, храните за домашни любимци да са позиционирани до храните за бебета? И къде е най-добре да са разположени те в един средно голям супермаркет?
Преглед на профил brunetka

2 17/03/2012 22:18 22:18

Би било хубаво да са обособени, според мен, най-малкото, защото някои от тях имат специфична миризма. А ако супермаркетът не е достатъчно голям, по-добре изобщо да не ги предлага.
Иначе - не съм виждала чак такова съчетание - бебешки до животински. Да не би да ги слагат в общата категория "домашни любимци" . Или пък логиката е, че и в двата случая храните не се купуват от тези, които ги консумират.
Забелязала съм обаче, че в големите магазини на ЦБА в София вечно не им улучват мястото и където и да ги сложат все дразнят.
Преглед на профил des_krasteva

3 09/04/2012 18:51 18:51

И като се има предвид, че хората, които имат малки деца, обикновено нямат животни именно по тази причина...наистина звучи нелепо...
Не съм специалист в тази област, но в главата ми, по пътя на логиката ми се върти някаква идея от рода на: хората считат домашните любимци за членове от семейството, а за някои те са като деца. Та, чиста игра с психологията.
Преглед на профил Дурак

4 27/04/2012 15:46 15:46

Много дълбоки разсъждения, за може би случайна, и със сигурност инцидентна подредба!

Каква е квадратурата на супермаркета?
Добавяне на коментар
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Компот фикс Dr. Oetker

Компот фикс Dr. Oetker

Компот фикс Dr. Oetker е иновативен продукт, разработен, за да улесни приготвянето на компоти в домашни условия.

Представяне

ПроКредит Банк отвори зони за банково самообслужване

ПроКредит Банк отвори зони за банково самообслужване

Банката инвестира в развитието на нов канал за oбслужване на граждани и фирми.